Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، در روزگاری که سینماها به دلیل شیوع کرونا در اغلب مواقع بسته بودند و پس از بازگشایی نیز اطلاع رسانی چندان مناسبی در این زمینه صورت نگرفت و بسیاری شاید هنوز ترس از ابتلای به کرونا آن‌ها را از سینما دور کرده بود، حالا پس از واکسینه شدن بخش اعظمی از مردم در کشور، با رعایت پروتکل‌های بهداشتی سینماها همراه این بزرگترین رویداد هنری کشور شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در این میان سینماهای موسسه بهمن سبز در استان‌های همدان، اصفهان، خراسان رضوی و گلستان نیز پیش قدم شدند تا آثار جشنواره در معرض دید علاقمندان و کودکان و داوران قرار گیرند. اتفاقی که خوشبختانه با استقبال خوب مخاطبان مواجه شد. سینما فلسطین همدان این روزها پایگاه اصلی برگزاری جشنواره فیلم‌های کودکان ونوجوانان در این استان است.

سعید شرفی مدیر امور سینمایی موسسه بهمن سبز در این استان، درباره میزان استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی هنری گفت: کودکان و نوجوانان در این رویداد هنری جامعه هدف هستند و از آنجایی که نحوه برگزاری امسال نیز به دلیل شرایط حاکم بر کشور پس از شیوع ویروس کرونا، نسبت به سال‌های گذشته کمی متفاوت است، بنابراین ما صرفا از داوران کودک و مخاطبانی که پیش از این ثبت نام کرده بودند و دارای کارت هستند پذیرایی می‌کنیم.

او ادامه داد: جشنواره کودک و نوجوان یک رویداد فرهنگی است که خانواده‌ها را درگیر می‌کند و یکی از انگیزه‌های ما نیز برای حضور در این زمینه همین امر بود. چرا که باعث رونق بخشیدن به سینماها می‌شود. در اغلب مواقع وقتی با مردم و مخاطبان صحبت می‌کنیم هنوز بسیاری از باز بودن سالن‌های سینمایی اطلاعی ندارند و متاسفانه تبلیغات طولانی مدت درباره بسته بودن سالن‌های سینمایی نیز تاثیر مخربی در این زمینه داشته است و حالا با برگزاری جشنواره کودک و نوجوان و برگزاری آن در استان‌های مختلف از جمله استان همدان و تبلیغات محیطی که  پیرامون این رویداد انجام می‌شود، مخاطبان بسیاری از باز بودن سالن‌ها آگاه شده و متوجه می‌شوند که این رویداد مهم در شهر همدان نیز در حال برگزاری است.

شرفی در خاتمه اظهار کرد: امیدوارم که بتوانیم از این امکان بهره برده و با حفظ رعایت پروتکل‌های بهداشتی در فضایی امن و ایمن بار دیگر رونق را به سینماها باز گردانیم.

فضای سینمایی در شهر حاکم است

سید علی حسینی مدیر پردیس سینمایی ساحل شهر اصفهان  که بیش از ۲۰ دوره برگزار کننده این رویداد هنری بوده است، نیز در این زمینه می‌گوید: اصفهان هرسال به دلیل حضور دبیرخانه دائمی جشنواره در استان، یکی از شهرهای درگیر و فعال در این رویداد است و از همین جهت همواره شور وهیجان وصف ناپذیری را در این ایام تجربه می‌کرد. اما دوسالی است که به دلیل شیوع ویروس کرونا ما با فضای متفاوتی مواجه هستیم وامسال نیز  با توجه به این که بلیت فروشی نداشتیم و حضور مخاطبان در پردیس سینمایی ساحل ثبت نامی بود، اما خوشبختانه استقبال خوبی از آن صورت گرفته است و همانند سال‌های گذشته که تبلیغات محیطی در سطح شهر مخاطبان بسیاری را درگیر می‌کرد امسال نیز در تمام فضاها، نمادی از جشنواره کودک و نوجوان دیده می‌شود.

این مدیر سینمایی اشاره کرد: بخشی از فضای شهری و المان‌های سی و چهارمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان، بر مبنای فداکاری «علی لندی»، نوجوان ایذه‌ای و تصاویری از وی شکل گرفته است. همچنین در تمامی نقاط نصف جهان شور و حال و هوای جشنواره فیلم کودک  با این المان‌ها برای مردم ملموس‌تر شده است. خوشحالیم که امسال تقریبا پس از گذشت به یک سال بار دیگر شاهد شور و هیجان در سطح شهر و سالن‌های سینمایی هستیم و امیدواریم که سینماها بعد از جشنواره نیز بار دیگر مملو از مخاطب باشند و رونق به سینماها بازگردد.

وی همچنین اظهار کرد: ما امسال به دلیل شرایط کرونایی که داشتیم سینما فلسطین را به داوران اختصاص دادیم و پردیس سینمایی ساحل نیز در خدمت عوامل و هنرمندان حاضر در جشنواره بود. امیدوارم که واکسینه شدن مردم هرچه سریعتر انجام شود و فیلم‌های خوب به اکران برسند تا رونق به سینماها بازگردد و بار دیگر شاهد شلوغی و روشن شدن چراغ سینماها باشیم.

سینماها پاتوق‌های فرهنگی

اما مشهد یکی دیگر از شهرهایی است که درگیر سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر شده و حال و هوایی کودکانه به خود گرفته است.  احمدرضا بهبهانی مدیر امور سینمایی بهمن سبز در استان خراسان رضوی که پردیس سینمایی هویزه را درگیر جشنواره کودک و نوجوان کرده است، نیز در همین زمینه توضیح داد: ما نیز همانند استان‌های دیگر با رعایت پروتکل‌های بهداشتی تلاش کردیم شرایط مناسب و ایمنی را برای مخاطبانمان فراهم کنیم. در همین راستا با توجه به استقبالی که از آثار جشنواره صورت گرفته است، اما ما مجبور شدیم به دلیل شرایط و ظرفیت سالن‌ها صرفا پذیرای کودکان و نوجوانان در داخل سالن‌ها باشیم. البته تدابیری در نظر گرفتیم تا مادران نیز بتوانند در کنار فرزندانشان در سالن حضور یابند، به این شرط که در داوری‌ها دخالتی نداشته باشند.

وی افزود: تلاش شد تا با استفاده از تبلیغات محیطی و مجازی این اطلاع‌رسانی به شکل گسترده انجام شود و مخاطبان از باز بودن سالن‌های سینمایی اطلاع یابند. برگزاری جشنواره کودک و نوجوان که یکی از جشنواره‌های بزرگ کشور و رونق بخش سینماهاست ، هر سال عده‌ای را چند روزی به دور هم جمع می‌کند و این حضور بازخوردهای بسیاری به همراه دارد. با توجه به بسته بودن طولانی مدت سالن‌ها مردم از این طریق نسبت به باز بودن سینماها آگاهی یافته و می‌توان به آینده سینماها پس از یک سال و اندی بسته بودن امیدوار بود.  تبلیغات محیطی هرچقدر هم که انجام شود، اما جای تبلیغات دهان به دهان را نمی‌گیرد.

بهبهانی گفت: در این دوره از جشنواره هنرمندان استانی حضور پررنگی دارند و جلسات نقد وبررسی اثار در حال انجام است.  اما نباید این نکته را فراموش کرد که سینما صرفا فیلم دیدن نیست، بلکه باید به عنوان یک پاتوق فرهنگی میان اقشار مختلف جامعه شناخته شود تا تبادل نظر و اطلاعات در آن صورت گیرد. سینما مکانی است که اقشار مختلف با افکار و سلیقه‌های مختلف را به دور هم جمع می‌کند که خوشبختانه موسسه بهمن سبز در فراهم کردن این پاتوق‌ها تعاملات خوبی داشته و اتفاقات خوبی را رقم زده است.

جشنواره‌ آغازی برای آشتی مخاطب با سینما

حسین آزموده مدیر امور سینمایی بهمن سبز در استان گرگان نیز گفت: با توجه به این که  سینما «عصرجدید» گرگان تنها سینمایی است که در این استان آثار جشنواره را به نمایش گذاشته است، خوشبختانه استقبال خوبی از آن صورت گرفت. ما در دو سئانس ۱۶ و۱۸ اکران داریم و به تبع طبق مصوبه انجام شده نصف ظرفیت سالن‌ها به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی در اختیار علاقمندان قرار گرفته است، که البته به دلیل شرایط موجود بلیت فروشی گیشه‌ای انجام نشده و صرفا دارندگان کارت می‌توانند در جشنواره حضور یابند، به همین دلیل مازاد بر ظرفیت مخاطبی نداشتیم. بسته به آثار که متناسب کودک هستند یا نوجوان، مخاطبان به سینما می‌ایند و در مواقعی که ظرفیت سالن تکمیل باشد ازخانواده‌ها می‌خواهیم که در فضای بیرونی که در نظر گرفته شده است، منتظر فرزندان خود بمانند. در واقع می‌توان گفت جشنواره به معنای واقعی کلمه برای کودکان و نوجوانان است و خانواده‌ها آن‌ها را همراهی می‌کنند.

او ادامه داد: همزمان با جشنواره سالن‌های دیگر مجموعه فعالیت خود را ادامه می‌دهند و به همین دلیل استقبال خوبی صورت گرفت. جشنواره کودک و جشنواره فیلم فجر، بزرگترین رویدادهای سینمایی ما هستند و با توجه به تعطیلی مقطعی که پیش آمد هنوز بسیاری از  مخاطبان اطلاع پیدا نکردند که سالن‌ها به طور کامل بازگشایی شده‌اند. بنابراین برگزاری جشنواره می‌تواند آشتی میان مخاطب و سینما باشد و پاخور سینما بیشتر شود. این شروعی است برای اکران آثار جدید و جذب مخاطبان بیشتر.

مدیر امور سینمایی استان گرگان در خاتمه توضیح داد: ما بعد از بازسازی، برای اولین بار است که میزبان جشنواره کودک و نوجوان هستیم و به نظر می‌رسد که امسال با توجه به واکسینه شدن بیشتر مردم می‌توانیم امیدوار باشیم که جشنواره فیلم فجر خوبی پیش رو داریم و سینماها بار دیگر به رونق خواهند افتاد.

سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، با مشارکت سازمان سینمایی، بنیاد سینمایی فارابی و شهرداری اصفهان، از ۱۶ تا ۲۱ مهر ۱۴۰۰ برابر با ۸ تا ۱۳ اکتبر ۲۰۲۱ در دو بخش مسابقه ایران و مسابقه بین‌الملل، در حال برگزاری است

کد خبر 631601 برچسب‌ها سینمای ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سینمای ایران رعایت پروتکل های بهداشتی جشنواره کودک و نوجوان مدیر امور سینمایی کودکان و نوجوانان سالن های سینمایی برگزاری جشنواره تبلیغات محیطی پردیس سینمایی دلیل شرایط جشنواره فیلم بودن سالن ها بهمن سبز بسته بودن باز بودن بار دیگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۶۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران زمین مهمان "مست عشق" شدند

عصر ایران - امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت در رویدادی کم نظیر، بزرگان فرهنگ و ادب و هنر در موزه سینما گردهم آمدند و به تماشای فیلم سینمایی "مست عشق" آخرین فیلم حسن فتحی که بر اساس برداشتی آزاد از حکایت شمس و مولانا ساخته شده است، نشستند.

شاید به جرات بتوان گفت که جمع کردن چنین بزرگانی در کنار هم، تنها در سایه اسامی بزرگی چون شمس و مولانا امکان پذیر بود که با همت سازندگان فیلم سینمایی مست عشق و "بنیاد شمس و مولانا" این امر محقق شد.

بزرگانی از دکتر محمدعلی موحد مولوی شناس و عضو پیوسته فرهنگستان زبان و ادب کشور، دکتر کریم زمانی و دکتر جلال‌الدین کزازی و دکتر ژاله آموزگار از ادیبان و مولوی‌پژوهان برجسته، پروفسور ارفعی زبانشناس و متخصص زبان‌های باستانی کشورمان که ترجمه منشور کوروش از خدمات ارزنده ایشان به تاریخ و فرهنگ کشورمان به شمار می‌آید تا استاد لوریس چکناواریان و استاد خدایی از بزرگان موسیقی کشور، استاد کریم زمانی، استاد محمد حیدری، استاد عین‌الدین صادق‌زاده و استاد سبزه که همگی از اساتید بنام خطاطی و خوشنویسی کشور هستند، دکتر موسی غنی ‌نژاد استاد برجسته اقتصاد و دکتر عبدالمحمود رضوانی مترجم و زبانشناس بزرگ کشورمان که ترجمه گلستان سعدی به انگلیسی از شاهکارهای ایشان است، دکتر سید احمد محیط طباطبایی، دکتر یونس شکرخواه، دکتر نمکدوست و دکتر فرید قاسمی که همگی از اساتید نامدار حوزه ارتباطات به شمار می‌روند، در برنامه صبح امروز در سالن سینماتوگراف موزه سینما به تماشای "مست عشق" نشستند. 

این مراسم که از ساعت ۱۰ صبح و با حضور حسن فتحی کارگردان و فرهاد توحیدی نویسنده فیلمنامه فیلم سینمایی مست عشق آغاز شد، با تماشای فیلم ادامه یافت و پس از آن این اساتید در کنار یکدیگر و در محفلی دوستانه به بحث گفتگو درباره فیلم و محتوای آن پرداختند. 

ابتکار گروه تولید فیلم سینمایی مست عشق در برنامه‌ریزی این رویداد که به نوعی با هدف ایجاد همگرایی میان جامعه نخبگانی و مخاطبان سینمایی شکل گرفته بود، در پایان مراسم و پس از اتمام فیلم بازخوردهای بسیار مثبتی را به همراه داشت.

حضور ستارگانی چون دکتر محمد‌علی موحد در کنار لوریس چکناواریان پیام آور این واقعیت جذاب بود، که پاسداران و نگاهبانان تاریخ و فرهنگ این مرز و بوم، همچنان برای حمایت از آثار فاخری که مبلغ و نماینده‌ی چهره‌ی زیبای «ادبیات پارسی و عرفان ایرانی» در پیش چشم مردم جهان است، در کنار هنرمندان متعهد کشورمان ایستاده‌اند تا همچون همیشه، سالن‌های سینما محلی برای گرد آمدن فرهیختگان و تعالی فرهنگ باشد.

هرچند بازخورد شگفت انگیز این چهره‌های دانشمند و نکته سنج، مسئولیت دست‌اندرکاران و خالقان اثر را در آینده سنگین تر می کند اما در عین حال، تعاریف زیبایی که این ستارگان درخشان آسمان فرهنگ و ادب کشور از فیلم و محتوای آن داشتند و رضایتمندی‌شان از نحوه پرداختن به ظرایف رابطه شمس و مولانا برای عوامل سازنده فیلم بسیار جالب توجه و امیدوار کننده بود.

امروز مجمع ستارگان با زبانی که مخصوص خودشان است گفتند: اگر خوب بسازید، خوب ببینید و به داشته‌های این مرز بوم آگاه و مؤمن باشید، در کنار شما هستیم.
این علاقمندی از تشویق‌های پایان فیلم تا احساسات برانگیخته تعدادی از مخاطبان که بویژه لحظات انتهایی فیلم را با چشمانی اشکبار دنبال می‌کردند تا سخنانی که پس از اتمام فیلم و بیرون از سالن نمایش عنوان می‌کردند، همگی نشان از آن داشت که فیلم توانسته است در رسیدن به بخش قابل توجهی از اهداف خود که همانا بازنمایی برگی از تاریخ زرین فرهنگ و ادبیات کشورمان حول دو شخصیت برجسته آن یعنی شمس و مولانا است، موفق عمل نماید.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: هستی تا سرمستی؛ به بهانه فیلم «مست عشق» «مست عشق» نیامده رکورد فروش روز اول سینمای ایران را شکست «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران

دیگر خبرها

  • همدان خاستگاه شاعران حوزه کودک و نوجوان است
  • بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران زمین مهمان "مست عشق" شدند (+تصاویر)
  • بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران زمین مهمان "مست عشق" شدند
  • پایان جشنواره ملی "شعر کودک و نوجوان رضوی" در همدان 
  • پایان جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان + تصویر
  • نکوداشت چهره برجسته فرهنگ و ادب کشور «استاد جواد محقق» در همدان
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • ادامه رونق اکران‌های مردمی فیلم‌های سینمایی / فروش سال ۱۴۰۳ از یک میلیارد تومان عبور کرد
  • جزییات جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان
  • رکورد فروش اکران برخط فیلم‌های سینمایی جابه‌جا شد