Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس و یک عضو انجمن مدیران تولید سینما ضمن اعلام خبر بازگشت امضای مدیران تولید به پروانه ساخت فیلم های سینمایی درباره روند پیگیری این موضوع توضیح دادند.

حسن آقاکریمی رییس انجمن مدیران تولید در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه بعد از گذشت مدت ها دوباره امضای مدیران تولید و مدیران فیلمبرداری به پروانه ساخت اضافه شده است، گفت: نزدیک به ۲ سال پیش برخی از اعضای خانه سینما که مسئولیت نیز داشتند در یک اقدام شتاب‌زده تصمیم گرفتند که امضای مدیران تولید و مدیران فیلمبرداری را از پروانه ساخت حذف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه آن تصمیم گیری به این دلیل صورت گرفت که معتقد بودند مولفان فیلم ها مهم هستند و درج نام کارگردان، تهیه‌کننده و فیلمنامه نویس کافی است، عنوان کرد: مدیران تولید از اهمیت بسیاری در پروسه تولید در سینما برخوردارند و حذف نام مدیر تولید یک حرکت ناشیانه بود. مدیر تولید از ابتدای شکل گیری یک پروژه سینمایی حضور دارد و تا پایان کار نیز در کنار کارگردان و تهیه کننده فعالیت می کند.

مدیر تولید فیلم سینمایی «کاناپه» توضیح داد: یکی از مهمترین دست آوردهای سینمای ایران بعد از انقلاب این بود که مدیرتولید در سینما از جایگاه درستی برخوردار شد تا بتواند نظم و ترتیبی به سینمای ایران دهد. ۲ سال پیش متاسفانه برخی از تهیه کنندگانی که منافع خود را در هرج و مرج تولید می دیدند، تصمیم گرفتند که نام مدیرتولید را از پروانه ساخت حذف کنند که این امر با واکنش صنفی همراه شد.

وی تاکید کرد: تلاش بسیاری صورت گرفت تا شرایط به روال سابق باز گردد و بعد از جلسات و پیگیری هایی که صورت گرفت، خانه سینما متقاعد شد تا نامه ای را به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارایه کند تا امضای مدیران تولید به پروانه ساخت بازگردد. البته این را هم باید بگویم که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هیچ مشکلی با امضای مدیران تولید در پروانه ساخت فیلم ها نداشت.

آقاکریمی در پایان گفت: نام مدیران تولید از سوی شورای صنفی نمایش به وزارت ارشاد ارایه می شود تا اسامی بررسی شوند تا هرکسی وارد این عرصه نشود. در حال حاضر صنف مدیران تولید ۱۱۰ عضو دارد که تعدادی از آنها تهیه کننده هستند و اگر قرار باشد کار تولید انجام دهند مدیریت تولید فیلم خود را برعهده می گیرند، اما اعضای فعال این انجمن صنفی ۷۰ نفر هستند.

امنیت شغلی و روانی اعضا برعهده صنف است

علی قائم مقامی عضو هیات مدیره انجمن صنفی مدیران تولید نیز در این باره به خبرنگار مهر گفت: از سال ۷۲ تا ۹۴ امضای صنف مدیران تولید و فیلمبرداران در پروانه ساخت وجود داشت اما در سال ۹۵ به غلط امضای این دو صنف از پروانه ساخت حذف و همین مساله سبب شد تا افراد غیرحرفه ای وارد این عرصه و باعث به خطر افتادن امنیت شغلی شوند.

وی ادامه داد: در نشست اخیر اعضای شورای مرکزی صنوف با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اعتراض خود را به این مساله اعلام کردیم و با حمایت و پیگیری آقای حیدریان رییس سازمان سینمایی این امضاها به پروانه ساخت بازگشت.

قائم مقامی در پایان گفت: متاسفانه طی سال های گذشته امنیت شغلی پیشکسوتان این صنف به خطر افتاده و دچار مشکلات اقتصادی شدند، در چنین شرایطی وظیفه صنف حمایت از اعضای خود است و در حال حاضر تمام تلاش خود را برای اینکار انجام می دهد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۰۳۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود

استاندار یزد با اشاره به اینکه نساجی و پوشاک از اولویت‌های اصلی توسعه استان یزد در سند یزد نوین است، گفت: یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد ، مهران فاطمی در آیین افتتاحیه سیزدهمین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات و محصولات صنعت نساجی و پوشاک در استان یزد با اشاره به ظرفیت‌های بسیار گسترده‌ای که استان یزد در حوزه نساجی دارد اظهار داشت: لازم است که نسبت به معرفی و استفاده هرچه بیشتر از این ظرفیت‌ها تلاش بالاتری انجام شود.

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین موضوعاتی که در استان یزد به دنبال آن هستیم، پیاده سازی صنعت به معنای واقعی است خاطرنشان کرد: هدف‌گذاری توسعه صنعت نساجی و پوشاک استان یزد به همراه تبدیل این استان به قطب تولید ماشین آلات صنعت نساجی است تا به این طریق بتوانیم در حوزه نساجی به بالاترین جایگاه ممکن برسیم.

فاطمی با تاکید بر اینکه این اقدام در حوزه صنعت کاشی و سرامیک رخ داده تصریح کرد: در حال حاضر تمامی خط تولید کاشی و سرامیک در استان یزد تولید می‌شود و باید این اقدام را در حوزه صنعت نساجی هم به صورت کامل اجرایی و عملیاتی کنیم.

استاندار یزد توسعه استان یزد را بر اساس سند تحولی یزد نوین دانست و افزود: یکی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین محورهای توسعه صنعتی استان یزد در سند یزد نوین، صنعت نساجی و پوشاک است و در تلاشیم که بتوانیم این موضوع مهم را محقق کنیم.

وی به سابقه تاریخی یزد در حوزه هنر صنعت نساجی اشاره کرد و گفت: حوزه نساجی و پوشاک؛ یکی از مهم‌ترین محورهای توسعه صنعتی یزد و سند یزدنوین بوده و مسائل مربوط به آن‌ها با جدیت پیگیری می‌شود.

فاطمی در ادامه با اشاره به نام‌گذاری سال 1403 به نام «جهش تولید؛ با مشارکت مردم»، خاطرنشان کرد: بخش نساجی و پوشاک از بهترین بخش‌هایی است که با جلب مشارکت مردم، می‌توان در آن جهش ایجاد کرد.

وی با اشاره به نگاه ویژه مجموعه مدیریتی استان به حوزه نساجی و پوشاک، تصریح کرد: در راستای رونق فعالیت‌های این حوزه، ضمن ارائه تسهیلات مورد نیاز، پیگیری‌های لازم برای حل مسائل موجود به ویژه در حوزه صادرات انجام می‌شود.

استاندار یزد در ادامه یکی از رویکردهای مورد پیگیری در استان را حرکت به سمت اقتصاد دانش‌بنیان دانست و افزود: یکی از هدف‌گذاری‌های استان در کنار توسعه صنعت نساجی و پوشاک، «تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی» است.

عالی‌ترین مقام اجرایی استان در همین راستا خاطرنشان کرد: در راستای تحقق هدف‌گذاری مذکور، حمایت‌های لازم از شرکت‌های فعال در این حوزه انجام خواهد شد.

استاندار یزد در پایان عنوان کرد: امید است در پرتو اقدامات مورد پیگیری، استان یزد در حوزه صنعت نساجی، به روزهای اوج خود بازگردد و روز به روز گسترده‌تر شود.

انتهای پیام/781

دیگر خبرها

  • بازدیدهای سرزده و شهرستانی ادامه دارد؛مدیران آماده و به گوش باشند
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها
  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • ساترا اهمیت تنظیم گری‌اش را نمایش دهد/ امضای تفاهم نامه دانشگاهی
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • پیگیری طلب میلیاردی مردم از یک شرکت خصوصی
  • تمایل به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت را دارم
  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود
  • ساخت شهرک سیر برای تقویت زنجیره‌ ارزش پیگیری شود